Nytt om iBoxen och vagnar i Svanholmsparken

10 maj, 2022

För att förbättra servicen till Tranholmen har TFF upprättat ett hyresavtal med kommunen för uppställningsplatsen för vagnar på parkeringen vid Svanholmsparken.

Kommunen har länge varit missnöjda med hur vi håller efter platsen och genom hyresavtal med TFF ska detta förbättras. För att bringa ordning bland vagnarna uppmanas vi nu att precis som båtarna i Brunnsbo märka upp vagnarna med tomtnummer. De vagnar som saknar tomtnummer och inte tas om hand kommer staplas och märkas där ägaren efterfrågas. Efter 6 månader kan vagnen borttransporteras till Örnstigen 86 för mellanlagring och efter ytterligare 6 månader skrotas.

Med hyresavtalet har TFF fått möjlighet att teckna eget avtal med paketombudet iBoxen som den 11 maj kommer ställa upp två paketboxar i vagnsfickan. När de blir aktiverade kommer vi kunna välja iBoxen som leveransadress för bl.a Bring, DHL, UPS, FedEx, EarlyBird, och DB Schenker. Läs mer: https://www.iboxen.se

Nu med året-runt-hämning av sopor, separat cykelparkering samt en bättre ordning kommer inte lika mycket plats för vagnar behövas. Kommunen ritar därför om ytan för att få fram en extra parkeringsplats. Vagnsfickan renodlas som skylten säger och cykelställen kommer tas bort.

Stort tack till områdesansvarig Mikael Sjöbeck, som möjliggjort detta.